Vanaf april 2019 staat Rejoice onder de enthousiaste leiding van Thysia Betting. We mochten al even op Kerstavond met haar samenwerken, dit was een erg geslaagde avond. We kijken uit naar een mooie, leerzame en muzikale tijd met elkaar.

 
***

26 maart 2019 was de feestelijke finaleavond van de Rabobank Clubkas Campagne in de Klinker in Winschoten. De gastspreker van deze avond was Derk Bosscher bekend van RTV Noord. Wij mochten deze avond een prachtige cheque in ontvangst nemen! We willen de Rabobank bedanken maar ook al onze leden en mensen die ons één of meerdere stemmen hebben gegeven. Namens Rejoice hartelijk dank!!

***

Rabobank ClubKasCampagne

STEM OP REJOICE

Dit jaar doet Interkerkelijk Gospelkoor Rejoice mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Elke stem op Rejoice is geld waard voor het koor.

Tussen 9 en 28 februari kunnen leden van Rabobank Zuid en Oost Groningen hun stem uitbrengen op hun favoriete club via : https://www.clubkascampagne.nl/zog/clubkascampagne? 

Als alle stemmen zijn uitgebracht, wordt het totaal te verdelen bedrag gedeeld door het aantal stemmen en wordt de waarde per stem duidelijk. Hoe hoger het aantal stemmen, hoe groter de bijdrage voor een club.

Ben je lid van Rabobank Zuid en Oost Groningen? Breng dan je stem uit op Rejoice. 

Alvast bedankt!

***

 

Januari 2019

 

 

 

 

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Wees blij in de Heer! Ik zeg het nog een keer: Wees blij! Filippenzen 4:4
Wat een mooie boodschap: wees blij in de Heer en zing verheugd! We moeten blij zijn in de Heer! We kunnen blij in Hem zijn omdat Hij in ons woont en dat we Zijn kinderen mogen zijn.
Kom je samen met ons blij zijn in Zijn Naam, REJOICE!!